De Gezellige Brabander

Foodtrucks en Frietwagens

Altijd Verse Friet

We hebben meerdere wagens
voor feesten, partijen, borrels en evenementen,
zowel voor bedrijven als particulieren.

De Gezellige Brabanders op locatie

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een originele, smakelijke en betaalbare oplossing om uw gasten te voorzien van allerlei lekkers? Stop met zoeken! Wij hebben voor u de ideale oplossing.

De Gezellige Brabander komt graag op uw bedrijf, bij u thuis of op een door u aangewezen locatie langs om heerlijke verse friet met daarbij horende snacks te bakken. Wij passen het pakket geheel aan aan uw wensen. Maar kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Waar u kunt u De Gezellige Brabanders zoal vinden?

De Gezellige Brabander is te vinden op allerlei evenementen door het hele land, maar uiteraard vooral in het altijd gezellige Brabant. Hieronder hebben wij voor u een aantal gelegenheden gezet waarbij wij uitstekend tot ons recht komen.

Verjaardagen, Borrels, Communie feesten, Doopfeesten, Bruiloften, Personeelsfeesten, Open dagen, Familiedagen, Reünies, Barbecuefeesten, Sportevenementen, Schoolfeesten, Bedrijfsevenementen, Braderieën,  Openingsfeesten, Concerten, Festivals, Scholen, Schoolkamp, examenfeesten en andere activiteiten

Welke mogelijkheden biedt De Gezellige Brabander u?

De Gezellige Brabander werkt op basis van uitkoop, consumptiemunten of op basis van losse verkoop. 
We hebben meerdere wagens met diverse capaciteiten er is er altijd wel een die bij uw feest, borrel of evenement past, gewoon even bellen…

Er is nog veel meer mogelijk!

We hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken. Ruim 20 verschillende food concepten: van verse gegrilde kip tot aan pannenkoeken en van pizza & pasta tot verse kibbeling! Maar ook sfeer kramen en barren, zoals white led bars, bruin café, skihut en nog veel meer. Gewoon even bellen of mailen.

Kijk ook eens bij onze andere wagens: