FAQ (Veelgestelde vragen)

Nee, wel hanteren we voor al onze wagens en foodconcepten een minimale totaalprijs van € 500,00. (tenzij anders vermeld). Dit is de prijs per persoon maal het aantal personen plus de basiskosten. De reiskosten worden niet meegeteld in de minimale totaalprijs.

Jazeker, kinderen tot 4 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 tot en met 9 jaar krijgen 25% korting op de prijs voor volwassenen. Dit geldt voor alle foodconcepten!

Wanneer de locatie waar wij mogen komen bakken binnen 30 kilometer van Loon op Zand is rekenen wij géén reiskosten. Wanneer uw locatie verder dan 30 kilometer is, dan rekenen wij € 1,00 per kilometer, de eerste 30 km vanaf Loon op Zand worden dan niet gerekend.

We hebben een ruim aanbod van foodconcepten en meer dan 20 foodtrucks, wagens, karren, huisjes en kramen, maar mocht u een specifieke wens hebben, laat het dan weten, wij zijn heel creatief en flexibel en kunnen vrijwel alle foodwensen vervullen. Dit zijn onze foodconcepten en wagens/kramen waar we voor elk concept vaste pakketten aanbieden:

 • Frietkarren: diverse onbeperkte friet en snackpakketten, maar ook loaded fries:
 • Loaded Fries vanuit een frietkar, een culinaire topping over de friet.
  • Friet Mexican Chili Cheese: Kip, cheddar saus, jalapenos en nacho’s
  • Friet Italian Carbonara: Parmazaanse kaas, bacon, ui en carbonarasaus
  • Friet Chinese Chili Chicken: Kip, orange chilisaus, bosui, seroendeng
  • Friet British Bacon & Cheese: Cheddar saus, bacon, bosui en peterselie
 • Automatiek snackwagen: diverse onbeperkte friet en snackpakketten (leuk voor bij een feestavond of op een bruiloft aan het einde van de avond)
 • Viswagen: diverse pakketten met onder andere Fish & Chips, onbeperkt kibbeling, lekkerbekje, haring (broodje) makreel
 • Kippengrillwagens: diverse pakketten onbeperkt vers gegrilde kip met friet en/of salades
 • Pizzawagen: deze heeft twee grote pizza ovens met een capaciteit van ruim 150 pizza’s per uur; diverse verse pizza pakketten (er zijn ook pakketten mogelijk met een combinatie van pizza en pasta)
 • Pastawagen: keuze uit verse pasta pakketten: Penne, tagliatelle en diverse sauzen: carbonara, Bolognese, pesto
 • Mexicaanse Streetfoodwagen en kramen: uit een Mexicaanse aangeklede wagen of kraam: broodje hamburger met jalapenos, broodje pulled pork, wrap met groenten en Mexicaanse kip, tortilla’s, taco’s, burritos, etcetera
 • Grill concepten: grill pakketten met onder andere broodje Bratwurst, grillworst, beenham, kipsaté
 • IJswagen of IJskiosk: onbeperkt roomijs met keuze uit diverse verschillende smaken

Jazeker, vanuit Loon op Zand rijden we door heel Nederland en België. Hoewel we niet allemaal een zacht G hebben, weten we wel allemaal wat de Brabantse gezelligheid is en die nemen we gratis mee naar uw feest of evenement.

Nee, een groot deel van onze wagens heeft z’n eigen watervoorziening. Als we met een kraam komen die dat niet heeft, nemen we zelf water mee in jerrycans.

Elke wagen heeft zijn eigen verbruik en vermogen, maar in vrijwel alle gevallen is een stopcontact met 220 V voldoende. Het is wel raadzaam niet tegelijk de wasmachine op deze groep te laten draaien 😉

Een baksessie duurt standaard 1,5 uur, daar zijn onze pakketprijzen ook op gebaseerd. Dit is doorgaans ruim voldoende om voor iedereen voldoende te kunnen eten. Bij zeer grote gezelschappen of speciale gelegenheden kunnen we de baktijd verlengen of extra wagens of kramen inzetten. Afhankelijk van welke foodtruck u wilt inzetten, rekenen wij een bedrag per persoon extra per half of heel uur verlenging.

Jazeker, wij hebben ruime ervaring met festivals, zowel food, muziek als kunst festivals. Maar we staan ook op meerdaagse evenementen (zoals bijvoorbeeld Carnaval). Eigenlijk komen wij overal waar een feestje is of mensen samenkomen en voorzien wij in de eetbehoefte.
Nee, de locatie van waaruit wij rijden wordt uitsluitend gebruikt voor de voorbereiding en opslag.

Een van te voren afgesproken aantal stuks is ook mogelijk. Hier geldt dan wel op=op. Voor grote gezelschappen kan dit interessant zijn. Bij kleinere gezelschappen (tot ca. 200 personen) is een onbeperkt pakket vrijwel altijd voordeliger en dan weet u van te voren ook hoeveel u kwijt bent (dus geen verrassingen achteraf).

Over ons

Bent u een beetje nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Gewoon even bellen 06 51 50 44 46 of mailen: info@degezelligebrabander.nl

Contact ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy
and Terms of Service apply.